Είναι μια καινοτόμος θεραπευτική προσέγγιση που βασίζεται στη χρήση του HIRO® ιατρικής συσκευής laser ND:YANG που παρέχει παλμική εκπομπή ισχύος.

Το συγκεκριμένο μηχάνημα κατόρθωσε να αποκτήσει το πιστοποιητικό ποιότητας ISO 9000 και το πιστοποιητικό ποιότητας ISO 13485 για ιατρικές συσκευές καθώς και την αποδοχή του FDA(Food and Drag Administration) των ΗΠΑ.

Η χρήση του συγκεκριμένου μηχανήματος καθώς και τα αποτελέσματα αυτου ανέπτυξαν πρωτόκολλα θεραπείας και συστήματα ελέγχου για θεραπευτικούς σκοπούς. Στόχος του η υψηλής ποιότητας φροντίδα και ωφέλεια για κάθε ασθενή.

Αυτό επιτυγχάνεται άμεσα και με εξαιρετικά αποτελέσματα από τη πρώτη θεραπεία λόγω της εφαρμογής τριών δράσεων την ίδια στιγμή. Αυτές είναι:

 

  • Φωτομηχανική Δράση:  (κρυοθεραπεία)

Διέγερση συστήματος λεμφικής παροχέτευσης, αύξηση της διαδικασίας απορρόφησης οιδήματος, μείωση του πόνου, ανάκτηση κινητικότητας.

  • Φωτομηχανική Δράση: Ανάκτηση κυτταρικής ισορροπίας, ισχυρή αναλγητική δράση, ελάττωση της φλεγμονής.
  • Φωτοθερμική Δράση: (θερμοθεραπεία)

Αύξηση της θερμοκρασίας των ιστών με ελεγχόμενο και ασφαλές τρόπο.
Ενεργητική δράση της κυκλοφορίας με καλύτερη παροχή οξυγόνου και θρεπτικών ουσιών και ταυτοχρόνως αποβολή υποπροϊόντων μεταβολισμού.
Βελτίωση ποιότητας παθολογικού ιστού.

Το αποτέλεσμα όλων αυτών των ευεργετικών, βιοδιεγερτικών, αντιφλεγμονώδων και αναλγητικών δράσεων, καθώς και η μοναδική ικανότητα παροχής υψηλών δόσεων ενέργειας ΕΙΣ ΒΑΘΟΣ με απόλυτη ασφάλεια χωρίς υπερθέρμανση και προβλήματα θερμικής βλάβης των ιστών ΚΑΘΙΣΤΑ τη HILTERAPIA την πιο σύγχρονη ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ των τελευταίων ετών στο χώρο της φυσικοθεραπείας.

Αυτό βοηθά την αποκατάσταση ΕΠΩΔΥΝΩΝ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ στις αρθρώσεις,στους χόνδρους,στους συνδέσμους και στα μυοτενόντια σύνολα,είτε οφείλονται σε οξύς τραυματισμούς,είτε σε σύνδρομα υπέρχρησης,άμεσα και αποτελεσματικά για καλή φυσικά κατάσταση και ποιότητα ζωής.